Zapiekane ravioli z pieczarkami i serem
Smażone ravioli z pieczarkami i serem wymaga ok. 37 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Ravioli Z Serem Pieczarkowym, Ravioli z podsmażoną cukinią, oraz Ravioli z buraków z pieczarkami smażonymi.
Instrukcje
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w holenderskim piekarniku; odcedzić i ogrzać. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta.
Roztopić 2 Łyżki. masło z olejem w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać grzyby i następne 3 składniki, i smażyć 8 do 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i wymieszać ravioli i pozostałe 1 łyżka. masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Dodać natkę pietruszki i delikatnie wymieszać.
Posypać serem i podawać od razu.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Ravioli z serem Rosetto.