Zapiekane przegrzebki ze świeżym miętowym Pesto to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 3,78 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli koszernej, liście pietruszki, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z pomidorami i Pesto, Zapiekane przegrzebki z miętą, groszkiem i boczkiem, oraz Zapiekane przegrzebki z miętą, groszkiem i boczkiem.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.