Zapiekane przegrzebki z sosem szparagowym

Zapiekane przegrzebki z sosem szparagowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Seared przegrzebki z sosem szparagowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.06 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes MA 471 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz masło, sól, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Kremowa Zupa Szparagowa Z Zapiekanymi Przegrzebkami, Zapiekane przegrzebki ze szparagami i pancettą, oraz Zapiekane przegrzebki ze szparagami i małymi porami przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól przegrzebki: sól przegrzebki dobrze i odstawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy można zrobić sos szparagowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
2
Ugotuj szparagi do sosu: użyj obieraczki do ziemniaków, aby ogolić zewnętrzną warstwę szparagów, do około trzech czwartych drogi w górę włóczni. Ta część jest bardziej włóknista i nie zepsuje się również w blenderze. Szparagi pokroić na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Szparagi gotujemy w garnku z osoloną wodą przez 5-8 minut. To jest dłuższe niż zwykle gotujesz szparagi, ale chcesz, aby włócznie mieszały się później.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Szparagi wyjąć z garnka. Jeśli chcesz zachować ten żywy zielony kolor, wstrząśnij nimi w lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Zrobić sos szparagowy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
6
Ugotowane szparagi umieść w robocie kuchennym lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj połowę wywaru z kurczaka i przecier, aż będzie gładki. (Jeśli chcesz uzyskać jeszcze gładszą teksturę, możesz przepchnąć przeciery przez sito o drobnych oczkach lub młyn spożywczy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Wlać sos do małego garnka i dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Podgrzać na bardzo małym ogniu, aż masło topi się, ale nie pozwól mu się zagotować, a nawet gotować na wolnym ogniu. Sos powinien być ciepły, nie gorący. Jeśli sos jest zbyt gęsty, można dodać więcej bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
10
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
11
Sear przegrzebki na jednej stronie: Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
12
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
13
Dodaj olej do gotowania i pozwól mu podgrzać się przez 2 minuty. Patelnia powinna być bardzo gorąca. Jeśli zacznie palić, zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
14
Leżał w przegrzebki na patelni, dobrze oddzielone od siebie. Być może trzeba będzie zapiekać partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
15
Jeśli przegrzebki są grubsze niż 1 cal, włączyć ciepło w dół do średniej-wysokiej. Większość przegrzebków morskich ma ok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
16
Niech sear bez ruchu przez co najmniej 3-4 minut.
17
Miej na nich oko. Zobaczysz skorupę zaczynającą się tworzyć na zewnętrznej krawędzi przegrzebka, a mięso zacznie wybielić w górę. Dobry czas, aby sprawdzić przegrzebek jest, gdy widzisz złoty brązowy pierścień na krawędzi przegrzebka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
18
Spróbuj podnieść go szczypcami, a jeśli jest czysty, sprawdź - powinieneś zobaczyć głęboki złoty sear. Jeśli nie, opuść go i dalej się smaż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
19
Podgrzać przegrzebki po drugiej stronie: gdy przegrzebki są dobrze wysmarowane po jednej stronie, obrócić je i zapiekać na dużym ogniu przez 1 minutę (mniej więcej). Następnie wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
20
Ciepło resztkowe będzie nadal gotować przegrzebki przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
21
Niech przegrzebki gotować przez co najmniej minutę, lub więcej, jeśli chcesz przegrzebki dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
22
Podawać: aby służyć wlać trochę sosu na środku talerza, top z przegrzebków, bardziej rumiane stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
23
Serwuj natychmiast.
24
Udekoruj trochę posiekaną natką pietruszki, jeśli chcesz, a może z klinem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn