Zapiekane Przegrzebki Z Sosem Sezamowym
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, cukier, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem sezamowym i makaronem celofanowym, Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, oraz Sałatka z pieczonych warzyw z sezamowym sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć przegrzebki z lodówki i doprowadzić je do temperatury pokojowej (około 10 minut). W małej misce do miksowania dodać kawałki białej cebuli i kolejne 7 składników( przez pokruszony czerwony pieprz); wymieszać trzepaczką do połączenia i odstawić.
Ogrzać olej rzepakowy w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać przegrzebki; posypać przegrzebki z czarnym pieprzem. Gotować przegrzebki o 3 protokół z 1 strony, aż złoty kolor. Za pomocą szczypiec, flip przegrzebki i gotować 2-3 więcej minut lub aż rumiane.
Przełożyć przegrzebki na talerz i przykryć folią. Trzymaj patelnię na ogniu.
Ponownie ubić sos i dodać go do patelni. Gotować, aż sos się zagotuje i lekko zgęstnieje (około 45 sekund); następnie zdjąć patelnię z ognia. Przegrzebki podzielić na 4 talerze, skropić niektóre z gorącym sosem sezamowym na każdej porcji, i udekorować posypką kawałków zielonej cebuli.