Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 200 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, estragon, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki na mikro zielonych z pomarańczowym estragonem Vinaigrette z masłem gotowany Homar, Kurczak zapiekany w sosie maślanym estragonowym, oraz Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche i posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu (łącznie).
Ciepła 1 łyżka masła w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie sear przegrzebki, obracając raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 5 minut w sumie.
Dodaj szalotka, Wino, i ocet na patelni i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, aż zredukowana do 2 łyżki.
Dodaj soki z talerza i w razie potrzeby gotuj, aż płyn zmniejszy się do około 1/4 szklanki. Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać 3 łyżki masła, mieszając, aż prawie stopi, następnie dodać pozostałe 3 łyżki masła i wirować aż włączone i sos ma kremową konsystencję. Wymieszać estragon i sól do smaku; polać sosem przegrzebki.