Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Pomidorową, Szpinakiem I Pieczarkami
Przepis zapiekane przegrzebki z salsą pomidorową, szpinakiem i pieczarkami jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kurek, pomidorów koktajlowych, grubej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Ze Świeżą Salsą Z Kaparów Pomidorowych, Zapiekane przegrzebki z Brandowanymi porami i pieczarkami, oraz Zapiekane przegrzebki z salsą Verde dla podobnych receptur.