Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Pomidorową, Szpinakiem I Pieczarkami

Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Pomidorową, Szpinakiem I Pieczarkami
Przepis zapiekane przegrzebki z salsą pomidorową, szpinakiem i pieczarkami jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kurek, pomidorów koktajlowych, grubej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane Przegrzebki Ze Świeżą Salsą Z Kaparów Pomidorowych, Zapiekane przegrzebki z Brandowanymi porami i pieczarkami, oraz Zapiekane przegrzebki z salsą Verde dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn