Zapiekane przegrzebki morskie z jabłkowo-sezamowym kuskusem i fioletowymi i żółtymi Puréesami z kalafiora
Need a danie główne Wegetariańskie? Zapiekane przegrzebki morskie z jabłkowo-sezamowym kuskusem i fioletowymi i żółtymi Purées z kalafiora mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 577 kalorii, 15g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, zakupione wodorosty wakame, sól morska i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Chipotle słodkie ziemniaki i przyprawione przeciery jabłkowe, oraz Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, chrzanem i jabłkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć fioletowy kalafior, śmietana, masło i powoli doprowadzić do duszenia. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieś kalafior do robota kuchennego lub blendera, rezerwując płyn do gotowania i przetwarzaj, dodając płyn do gotowania w razie potrzeby, aż będzie całkowicie gładki. Wyrzucić resztki płynu do gotowania. Za pomocą robota kuchennego lub blendera z małą prędkością powoli wlej olej, ubijając, aż będzie gładki. Doprawić solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W dużym rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć żółty kalafior, śmietanę i masło i powoli doprowadzić do duszenia. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieś kalafior do robota kuchennego lub blendera, rezerwując płyn do gotowania i przetwarzaj, dodając płyn do gotowania w razie potrzeby, aż będzie całkowicie gładki. Wyrzucić resztki płynu do gotowania. Za pomocą robota kuchennego lub blendera z małą prędkością powoli wlej olej, ubijając, aż będzie gładki. Doprawić solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W średnim rondlu doprowadzić wywar z kurczaka do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia, dodać kuskus, wymieszać, przykryć i odstawić na 5 minut. Za pomocą widelca puch kuskus, a następnie złóż jabłko i nasiona sezamu. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Do Konserwowania,
1
W małej misce, wymieszać sól i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie. Sear przegrzebki, przerzucanie raz, aż głęboki złoty kolor po obu stronach i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Pokroić każdy przegrzebek na pół poziomo i doprawić solą curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
(duża Tuba)
1
Purées fioletowy i żółty kalafior podzielić na 4 talerze. Ułóż miarkę kuskusu na 1 stronie każdego talerza. Ułóż 6 połówek przegrzebków po drugiej stronie każdej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Udekoruj klinami wapna i wodorostów wakame, w razie potrzeby.
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.