Zapiekane przegrzebki morskie z jabłkowo-sezamowym kuskusem i fioletowymi i żółtymi Puréesami z kalafiora

Zapiekane przegrzebki morskie z jabłkowo-sezamowym kuskusem i fioletowymi i żółtymi Puréesami z kalafiora
Need a danie główne Wegetariańskie? Zapiekane przegrzebki morskie z jabłkowo-sezamowym kuskusem i fioletowymi i żółtymi Purées z kalafiora mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 577 kalorii, 15g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, zakupione wodorosty wakame, sól morska i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Chipotle słodkie ziemniaki i przyprawione przeciery jabłkowe, oraz Zapiekane przegrzebki z kalafiorem, chrzanem i jabłkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć fioletowy kalafior, śmietana, masło i powoli doprowadzić do duszenia. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przenieś kalafior do robota kuchennego lub blendera, rezerwując płyn do gotowania i przetwarzaj, dodając płyn do gotowania w razie potrzeby, aż będzie całkowicie gładki. Wyrzucić resztki płynu do gotowania. Za pomocą robota kuchennego lub blendera z małą prędkością powoli wlej olej, ubijając, aż będzie gładki. Doprawić solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W dużym rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć żółty kalafior, śmietanę i masło i powoli doprowadzić do duszenia. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż kalafior będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Przenieś kalafior do robota kuchennego lub blendera, rezerwując płyn do gotowania i przetwarzaj, dodając płyn do gotowania w razie potrzeby, aż będzie całkowicie gładki. Wyrzucić resztki płynu do gotowania. Za pomocą robota kuchennego lub blendera z małą prędkością powoli wlej olej, ubijając, aż będzie gładki. Doprawić solą i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W średnim rondlu doprowadzić wywar z kurczaka do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia, dodać kuskus, wymieszać, przykryć i odstawić na 5 minut. Za pomocą widelca puch kuskus, a następnie złóż jabłko i nasiona sezamu. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1
W małej misce, wymieszać sól i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie. Sear przegrzebki, przerzucanie raz, aż głęboki złoty kolor po obu stronach i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pokroić każdy przegrzebek na pół poziomo i doprawić solą curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Purées fioletowy i żółty kalafior podzielić na 4 talerze. Ułóż miarkę kuskusu na 1 stronie każdego talerza. Ułóż 6 połówek przegrzebków po drugiej stronie każdej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Udekoruj klinami wapna i wodorostów wakame, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
WakameWakame
3
Od Mistrza
4
Szef kuchni, (C) © 2013 FOX
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn