Zapiekane przegrzebki i ziołowy SOS maślany

Zapiekane przegrzebki i ziołowy SOS maślany
Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 218 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, tymianku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem ziołowo-maślanym i Orzo, Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym, oraz Zapiekane Przegrzebki W Sosie Maślanym Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować orzo zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
SólSól
2
Drenaż. Powrót na patelnię; wymieszać 1 łyżkę natki pietruszki, 1 łyżkę szczypiorku, oliwę z oliwek i 1/8 łyżeczki soli. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać przegrzebki równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; zalać przegrzebki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
5
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Połączyć wino, szalotki, i ocet w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki stołowej. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Dodać kostki masła, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż masło zostanie w pełni włączone. Wymieszać 1 łyżkę natki pietruszki, 1 łyżkę szczypiorku, 1 łyżeczkę tymianku, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Przegrzebki podawać z sosem i orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SOSSOS
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn