Zapiekane przegrzebki dla dwojga
Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 50 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz plantatorów migdały, sok z cytryny, Lite Dom dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 2 Łyżki. dressing przegrzebki w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz po obu stronach każdego przegrzebka. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Fasolę gotować w pozostałym sosie na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać sok z cytryny i koperek; wrzucić do herbu. Gotować 1 min., często mieszając. Wierzch z orzechami.
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Usuń przegrzebki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać przegrzebki; gotować 4 min. z każdej strony lub aż do nieprzezroczystego i lekko zbrązowiałego po obu stronach.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.