Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 50 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz plantatorów migdały, sok z cytryny, Lite Dom dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać 2 Łyżki. dressing przegrzebki w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz po obu stronach każdego przegrzebka. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Fasolę gotować w pozostałym sosie na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać sok z cytryny i koperek; wrzucić do herbu. Gotować 1 min., często mieszając. Wierzch z orzechami.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.