Zapiekana pierś z kurczaka z ziołami Jus i ziemniaczano-warzywnym Haszem

Zapiekana pierś z kurczaka z ziołami Jus i ziemniaczano-warzywnym Haszem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 782 kalorie, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka squasha, ziemniaków idaho, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajka w koszulce z pieczoną ziołowo piersią indyka i Batatem, Pieczona pierś z kurczaka w sosie Orzechowo-ziemniaczanym i ostrym brązowym maślanym sosie, oraz Patelnia Pieczony łosoś z ziemniaczanym Haszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodać olej. Obie strony piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem do smaku. Ugotować kurczaka, od strony skóry w dół, 4 do 5 minut. Zmniejsz ogień do średniego, Odwróć kurczaka, przykryj patelnię i gotuj z drugiej strony przez 7 do 8 minut.
Po ugotowaniu drugiej strony dodaj wino, czosnek i zioła i kontynuuj gotowanie, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Przełożyć kurczaka na półmisek i pozwolić mu odpocząć.
Wyjmij patelnię z ognia i ubijaj masło, skrobając kawałki z dna patelni.
Kurczaka podawać z ziemniaczano-warzywnym Haszem i sosem na patelni.
Używając tarki pudełkowej, rozdrobnij ziemniaki, cukinię i kabaczek i dodaj je do dużej miski.
Mieszać w cebuli, jajko, mąka, czosnek, zioła, i Cajun przyprawa. Dobrze się mieszają.
Dodać więcej mąki, jeśli mieszanina jest zbyt mokra. Mieszanina powinna utrzymać swój kształt po ściśnięciu.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju z pestek winogron. Mieszankę porcjować na 2 ciasta, następnie delikatnie umieścić na patelni. Gotować na złoty kolor, o 2 do 3 protokół, następnie flip i gotować, aż druga strona jest rumiane.
Wyjąć je z patelni na ręcznik papierowy i doprawić solą, do smaku.