Zapiekana Okra Z Orzechów Pekan
Fried Pecan Okran jest wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, okra, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażone Zielone Pomidory I Smażona Okra, Bezglutenowe Smażone Okra (tak, smażone to!), oraz Okra Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na płytkiej patelni umieść orzechy pekan w równej warstwie.
Piec w 350 przez 10 minut lub do lekko tosty, mieszając od czasu do czasu.
Pekan proces, pieczenia wymieszać, a następnie 2 składniki w robocie kuchennym, aż pekan są drobno zmielone.
Umieścić mieszaninę orzechów pekan w dużej misce.
Dodaj okra, podrzucając do płaszcza. Delikatnie wcisnąć mieszaninę orzechów pekan do okry.
Wlać olej na głębokość 2 cali do holenderskiego piekarnika lub żeliwnej patelni; ogrzać do 35
Okra smażyć partiami, obracając raz, 5-6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
*1 (16-oz.) opakowanie mrożone cięte okra, rozmrożone, może być zastąpione.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy oryginalnego pieczenia uniwersalnego Bisquick