Zanurzenie warstwowe na południe od granicy

Zanurzenie warstwowe na południe od granicy
Warstwowy Dip na południe od granicy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka sera feta, liście kolendry, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Na południe od patelni Granicznej, Na południe od granicy Dip szpinakowy, oraz Na południe od granicy Tom Collins.

Instrukcje

1
Do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu dodaj olej, cebulę i czosnek. Mieszaj często, aż cebula będzie zabarwiona na złoty kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
Dodać Kret i 1/2 szklanki bulionu. Wymieszać, aby włączyć mol i gotować, aż większość cieczy odparuje, o 4 minuty więcej; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
3
Dodać fasolę, zacierania około połowy z nich zagęścić mieszaninę. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta do łatwego zanurzania, mieszaj 1 łyżkę bulionu na raz, aż mieszanina uzyska pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
4
Rozłóż mieszankę fasoli o grubości 3/4 cala na półmisku; odstawić. (Jeśli do przodu, przykryć i schłodzić do następnego dnia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
5
W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć kolendry, chili, i salsa. Wirować lub szlifować, aż mieszanina utworzy pastę tak grubą jak pesto. Od czasu do czasu zeskrobuj pastę z boków pojemnika w dół do obszaru ostrza. Mieszanka kolendry łyżka na środku fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozprowadzić ser na rozgrzanym podłożu; obłożyć pokrojonymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn