Zanurzenie warstwowe na południe od granicy
Warstwowy Dip na południe od granicy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka sera feta, liście kolendry, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Na południe od patelni Granicznej, Na południe od granicy Dip szpinakowy, oraz Na południe od granicy Tom Collins.
Instrukcje
Do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu dodaj olej, cebulę i czosnek. Mieszaj często, aż cebula będzie zabarwiona na złoty kolor, około 4 minut.
Dodać Kret i 1/2 szklanki bulionu. Wymieszać, aby włączyć mol i gotować, aż większość cieczy odparuje, o 4 minuty więcej; usunąć z ognia.
Dodać fasolę, zacierania około połowy z nich zagęścić mieszaninę. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta do łatwego zanurzania, mieszaj 1 łyżkę bulionu na raz, aż mieszanina uzyska pożądaną konsystencję.
Rozłóż mieszankę fasoli o grubości 3/4 cala na półmisku; odstawić. (Jeśli do przodu, przykryć i schłodzić do następnego dnia.)
W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć kolendry, chili, i salsa. Wirować lub szlifować, aż mieszanina utworzy pastę tak grubą jak pesto. Od czasu do czasu zeskrobuj pastę z boków pojemnika w dół do obszaru ostrza. Mieszanka kolendry łyżka na środku fasoli.
Rozprowadzić ser na rozgrzanym podłożu; obłożyć pokrojonymi warzywami.