Zabawny Cukierkowy Sernik
Jeśli 87 centów za porcję spada w Twoim budżecie, fajny Cukierkowy sernik może być świetnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 403 kalorie, 5G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 133 mówiłoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Z Batonika, Sernik Z Batonika, oraz Sernik Cukierkowy Miętowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W małej misce, połączyć okruchy krakersów, cukier, i cynamon; wymieszać z masłem. Naciśnij na dole i 2 cale po bokach nasmarowanej 9-calowej patelni sprężynowej.
Piec skórkę przez około 5 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu (nie wyjmować z patelni). Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
W dużej misce, beat serek, cukier i wanilia, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić na niskim poziomie, aż do połączenia.
Złóż poćwiartowane batoniki do mieszanki serków śmietankowych.
Zalać skórką. Ważne: w zależności od tego, ile cukierków dodałeś, możesz nie chcieć używać całego ciasta, ponieważ objętość została zwiększona. Pamiętaj, aby pozostawić jeden cal niewypełniony na patelni, aby pozostawić trochę miejsca na sernik, aby trochę urósł.
Piec wszelkie dodatkowe ciasto w Wkładki cupcake dla dekadenckich małe ukąszenia. W razie potrzeby, posypać cukierki na górze, zbyt.
Piec przez 1 godzinę lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej, jeszcze w patelni. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, kilka godzin lub na noc.
Gdy będziesz gotowy do podania, Usuń boki patelni. Aby pokroić, użyj nienasyconej nici dentystycznej napiętej.