Włoskie Pieczarki Faszerowane
Włoskie pieczarki Nadziewane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, pieczarek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoskie Pieczarki Faszerowane, Włoskie Pieczarki Faszerowane, oraz Włoska Kiełbasa Nadziewane Pieczarki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Skręć łodygi grzybów, aby usunąć z czapek grzybowych. Drobno posiekać tyle łodyg do środka 1/3 szklanki. Reserve mushroom caps.
Stopić 2 łyżki masła w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Pokrojone łodygi grzybów, cebulę i paprykę gotować na maśle około 3 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie; zdjąć z ognia. Wymieszać z bułką tartą, włoską przyprawą, solą i pieprzem. Nakrętki grzybowe wypełnić mieszanką okruchów chleba.
Roztopić 1 łyżkę masła w prostokątnej patelni, 13x9x2 cali, w piekarniku.
Na patelni ułożyć pieczarki, nadziewane boki do góry.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Grzyby Broil z wierzchołkami 3 do 4 cali od ciepła około 2 minut lub aż wierzchołki są jasnobrązowe.