Włoskie Kwadratowe Klopsiki
Przepis włoski Plac klopsiki jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 93 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, kiełbasę wieprzową luzem, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Włoskie Kwadratowe Klopsiki, Włoskie Klopsiki, oraz Włoskie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia 15x10x1-calowy patelnia do pieczenia z folią; spryskać folią z nonstick gotowania sprayu. W dużej misce ubić jajko. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki.
W rozpylonej patelni z folią kształtuj mieszaninę wołowiny na 8-calowy kwadrat.
Pokroić na 25 kwadratów; nie oddzielać.
Piec 20 do 25 minut lub aż klopsiki są dokładnie ugotowane i nie różowy w środku. Ostrym nożem rozetnij klopsiki.