Włoskie Kulki Serowe

Włoskie Kulki Serowe
Włoskie kulki serowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera cheddar, olej roślinny, sok pomidorowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Włoskie Kulki Ryżowe, Włoskie Kulki Z Kiełbasą, oraz Włoskie Kulki Ryżowe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj pekany, bułkę tartą, ser, jajka i cebulę. Kształtuj w kulki wielkości piłki golfowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CebulaCebula
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzać olej w frytkownicy elektrycznej lub ciężkim rondlu do 365 stopni F (170 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Na rozgrzany olej dodajemy kulki serowe i smażymy na brązowo. Smażyć partiami w celu utrzymania temperatury oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Przenieść do 8 calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W średniej misce wymieszaj sok pomidorowy, zupę pomidorową i kminek. Kulki serowe przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomidorowySok Pomidorowy
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
SerSer
KminekKminek
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W razie potrzeby posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn