Włoskie Klopsy
Włoski klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1480 kalorii. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sos marinara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie Klopsy, Włoskie Klopsy, oraz Włoskie Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu i dodać czosnek.
Saute 1 minutę, a następnie dodać paprykę i cebulę i saute aż tylko miękkie.
Bazylia, pietruszka i jajka ubić w małej misce, a następnie dodać sól i czarny pieprz.
Połącz parmezan i bułkę tartą w innej małej misce. Dokładnie połączyć mięso, zioła i jajka, parmezan i bułka tarta, Worcestershire, ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek razem w dużej misce za pomocą rąk, upewniając się, że nie overmix.
Zapakuj mieszaninę mięsa do naoliwionej patelni bochenkowej, jeśli nie masz patelni bochenkowej, uformuj mieszankę mięsa w kształt bochenka na naoliwionej tacy piekarnika lub naczyniu do pieczenia. Top z marinara upewniając się, aby równomiernie rozłożone na górze.
Piec przez około 50 do 60 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 160 stopni F w środku klopsa.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut. Pokroić i podać.