Włoski klopsik może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1480 kalorii. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sos marinara i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoskie Klopsy, Włoskie Klopsy, oraz Włoskie Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średniej patelni saute na średnim ogniu i dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Saute 1 minutę, a następnie dodać paprykę i cebulę i saute aż tylko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Ochłoń.
6
Bazylia, pietruszka i jajka ubić w małej misce, a następnie dodać sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Połącz parmezan i bułkę tartą w innej małej misce. Dokładnie połączyć mięso, zioła i jajka, parmezan i bułka tarta, Worcestershire, ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek razem w dużej misce za pomocą rąk, upewniając się, że nie overmix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Zapakuj mieszaninę mięsa do naoliwionej patelni bochenkowej, jeśli nie masz patelni bochenkowej, uformuj mieszankę mięsa w kształt bochenka na naoliwionej tacy piekarnika lub naczyniu do pieczenia. Top z marinara upewniając się, aby równomiernie rozłożone na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec przez około 50 do 60 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 160 stopni F w środku klopsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 minut. Pokroić i podać.