Włoskie Kiełbasy Z Kurczaka Nadziewane Portabellas
Włoskie kiełbasy z kurczaka nadziewane Portabellas może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.99 za porcję. Mieszanka parmezanu, czapki z grzybami portabella, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą, Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem, oraz Portabellas Nadziewane Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na średnim ogniu, w ciężkiej, średniej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżeczkę oleju.
Dodaj posiekaną kiełbasę i saute, aż kiełbasa jest podgrzewana przez, 2 do 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z serem śmietankowym i 1/4 łyżeczki pieprzu; dobrze wymieszać.
Lekko posmarować obie strony grzybów pozostałą oliwą z oliwek.
Umieść czapki grzybowe, wnękę do góry, na blasze natryskiwanej nieprzywierającym sprayem do gotowania. Napełnij każdą jamę mieszanką kiełbas. Lekko posypać parmezanem.
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 7 do 8 minut lub aż będą gorące.
Każdy z nich posypać mielonym szczypiorkiem do dekoracji.