Włoskie ciasto kremowe z jagodami
Przepis na włoskie ciasto kremowe z jagodami jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 914 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, pojemniki na jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie ciasto kremowe Billie, PW środa: włoskie ciasto Billie, oraz Billie ' s Southern Sweet Potato Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
Białka ubić na sztywno. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło, olej i cukier granulowany, aż lekkie i puszyste.
Wymieszać z żółtkami, wanilią i kokosem.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia. Na przemian dodając maślankę i suche składniki do mokrych składników.
Wymieszać, aż się połączy, a następnie złożyć białka.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni i piec, aż wykałaczka wyjdzie czysta, 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 15 minut. Następnie obrócić ciasta na stojaki chłodzące i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Na lukier: w średniej misce, połączyć serek, masło, wanilia i cukier puder. Beat until light and fluffy. Wymieszać z orzechami pekan i kokosem.
Pokrój każde ciasto na pół wzdłuż, aby pozostały 4 warstwy.
Pierwszą warstwę rozprowadzić lukrem i pokryć jagodami. Powtarzaj warstwy ciasta, lukru i borówki, aż będziesz miał 4 warstwy ciasta. Ułóż więcej jagód wokół krawędzi każdej warstwy dla struktury.