Włoski stek szwajcarski

Włoski stek szwajcarski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania kuchni śródziemnomorskiej, więc wypróbuj włoski stek szwajcarski. To danie główne ma 258 kalorii , 31 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,19 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Walentynki . Ten przepis podoba się 11 smakoszom i kucharzom. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Mieszanka cebuli, mąki, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 65% . Podobne przepisy to Chłodzona szwajcarska owsianka , Grillowana kanapka z szynką i serem szwajcarskim oraz Panini z szynką i serem szwajcarskim z grzybami i jarmużem .

Instrukcje

1
Wsyp mąkę do dużej, zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząsaj, aby ją pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjmij mięso z torebki i rozgnieć je, aby je spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Na dużej patelni, na średnio-wysokim ogniu, zrumień stek z obu stron na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj pomidory, sól, bazylię i pieprz; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodaj zieloną paprykę i cebulę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25–30 minut lub do momentu, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Posyp serem i gotuj przez kolejne 2 minuty lub do momentu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn