Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj włoskiego sosu pomidorowego. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, pomidorów, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Włoski Sos Pomidorowy, Włoski Sos Pomidorowy, oraz Włoski Sos Pomidorowy.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, paprykę i czosnek ugotować na oleju 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszaj pozostałe składniki, rozbijając pomidory widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 45 minut.
4
Natychmiast użyć sosu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 2 tygodni lub zamrozić do 1 roku.