Przepis włoski sos chlebowy jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka moreli julienne, wiśni tartych, bulionu z kurczaka o obniżonej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wypiek chleba: chleb po włosku z białą pełnoziarnistą, Maszyna do chleba włoski chleb (pieczony w piekarniku), oraz Włoski Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, dodać kostki chleba; odstawić. W 12-calowej patelni, stopić 1/4 Puchar masła na średnim ogniu do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona