Włoski Schab faszerowany z oliwkowym smakiem
Włoski Schab faszerowany z oliwkowym smakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 39g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać popękany pieprz, czosnek, sos sałatkowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Włoski Schab faszerowany z oliwkowym smakiem, Polędwica Wieprzowa Nadziewana Oliwką, oraz Polędwica wieprzowa nadziewana oliwką i Medjool Date.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w płytkim naczyniu i płaszcz z włoskim sosem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez dwie godziny.
Na smak, wymieszać czarne oliwki, zielone oliwki, czosnek, cebula, i papryka razem w misce; wymieszać oliwę z oliwek i ocet balsamiczny. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Po zakończeniu marynowania wieprzowiny Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Schab pokroić wzdłuż środka, przecinając około 3/4 drogi na drugą stronę. Rzeczy pełne oliwkowego smaku. Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez około 2 godziny, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).