Włoski makaron z serem
Włoski makaron z serem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 59 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, muszle makaronu, kawałki pizzy polly-o 4 mieszanka sera, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Włoski Makaron Z Trzema Serami, oraz Bezglutenowy Pieczony makaron z serem po włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. roztopić 3 łyżki. masła w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszać z mąką i przyprawami. Gotować i mieszać 2 protokół lub do bąbelków. Stopniowo dodawać mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Zalać muszle w dużej misce.
Dodać ser ricotta, lekko wymieszać.
Połowę masy makaronu łyżka do 2-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego; posypać 1-1 / 2 szklankami kawałków pizzy. Przykryć pozostałą mieszanką makaronu i kawałkami pizzy; na wierzch polać plastrami pomidora. Roztopić pozostałe 2 łyżki. masło.
Wymieszać z bułką tartą, parmezanem i natką pietruszki; posypać pomidorami.
Piec 20 do 25 minut lub do ogrzania przez.