Włoski Chleb Ziołowy
Przepis włoski chleb ziołowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu i w sumie 137 kalorii. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką tymianek, czosnek w proszku, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Z łyżką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Włoski Chleb Ziołowy, Włoskie Paluszki Do Chleba Ziołowego, oraz Domowy Włoski Chleb Ze Skórką Ziołową.
Instrukcje
Na patelni do pieczenia chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).