Włoski Chleb Ziołowy

Włoski Chleb Ziołowy
Przepis włoski chleb ziołowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 5 minut. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu i w sumie 137 kalorii. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką tymianek, czosnek w proszku, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Z łyżką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Włoski Chleb Ziołowy, Włoskie Paluszki Do Chleba Ziołowego, oraz Domowy Włoski Chleb Ze Skórką Ziołową.

Instrukcje

1
Na patelni do pieczenia chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn