Włoska zupa weselna
Włoska zupa weselna może być właśnie tym śródziemnomorskim przepisem, którego szukasz. Za 73 centy za porcję otrzymujesz przystawkę dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 85 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 35 minut . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka jajka, parmezanu, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z wynikiem spoonacular wynoszącym 27% , to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy obejmują autentyczne meksykańskie ciasteczka weselne , królewskie weselne bułeczki z gruszką i kolendrą oraz włoską zupę z jarmużu i ziemniaków .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajko, ser, bułkę tartą, cebulę, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki czosnku w proszku. Pokrusz wołowinę na mieszankę i dobrze wymieszaj. Uformuj kulki o średnicy 1 cala.
Podsmażaj klopsiki w małych partiach w garnku żeliwnym; odcedź.
Dodaj bulion, szpinak, cebulę w proszku, pietruszkę i pozostałą sól, pieprz i czosnek w proszku; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut. Wymieszaj z makaronem; podgrzej.