Włoska zupa jarzynowa to bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje 77 centów za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, podartą eskarole, rosół z kurczaka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Włoska Zupa Jarzynowa, Włoska zupa jarzynowa, oraz Włoska zupa z kiełbasą i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć seler, cebula i marchew w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą, fasolą, pomidorami, bulionem, winem i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 13-15 minut lub do makaronu jest miękka, dodając escarole podczas ostatnich 3 minut gotowania.