Włoska Tarta Pomidorowa

Włoska Tarta Pomidorowa
Włoska tarta pomidorowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Mieszanka komercyjnego pesto, jajko, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Tarta Migdałowa, Włoska Tarta Ze Świeżymi Owocami, oraz Włoska Tarta Ze Świeżymi Owocami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, ugotuj brązowy ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BrązowyRyż Brązowy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Połącz ugotowany ryż, pesto, parmezan i 1 jajko; mocno wciśnij mieszaninę na dno i do góry 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ryż GotowanyRyż Gotowany
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
JajkoJajko
4
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć naczynie z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować nadzienie, połącz mleko i kolejne 5 składników (przez 1 jajko) w misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać połowę mozzarelli i połowę prosciutto na dno przygotowanej skorupy. Wierzch z połową plasterków pomidora. Powtórz procedurę z pozostałą mozzarellą, prosciutto i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ProsciuttoProsciutto
PomidorPomidor
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
9
Wlać mieszaninę mleka na pomidory; piec w 400 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmuj tarty z piekarnika); piec DODATKOWE 35 minut lub do Ustawienia. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
11
Pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn