Włoska nadziewana papryka ... plus klopsik

Włoska nadziewana papryka ... plus klopsik
Włoska nadziewana papryka. plus klopsik może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 6221 kalorii, 380g białka, oraz 413g tłuszczu każdy. Na 20,47 zł / porcja, ten przepis okładki 89% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska nadziewana papryka ... Plus klopsik, Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], oraz Pierogi nadziewane papryką zawijane w boczek dla podobnych receptur.

Składniki

1dash1 czerwona cebula, mała kostka1 czerwona cebula, mała kostka22 łyżki roztopionego masłachleb z okruchówchleb z okruchów43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)4jaja pobijanejaja pobijane1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony4largeszielona paprykazielona papryka2kilogramyhamburgerhamburger1dla każdego.Sos (do papryki)Sos (do papryki)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calagotowa musztardagotowa musztarda791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepłatki owsianepłatki owsiane1dla każdego.3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1smallscebula posiekanacebula posiekana1dashdo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalniedo 6 bułek hamburgerowych, podzielonych, opcjonalnie1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezan do smakuparmezan do smaku1dash1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1/4 szklanki tłuszczu wieprzowego1dla każdego.1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż surowy, gotowanyryż surowy, gotowany2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1dla każdego.Papryczki peperoncini do dekoracjiPapryczki peperoncini do dekoracji1dla każdego.Farsz (do papryki)Farsz (do papryki)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża słodka cebula, grubo posiekana1 duża słodka cebula, grubo posiekana43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn