Włoska kiełbasa z polentą

Włoska kiełbasa z polentą
Włoska kiełbasa z polentą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 457 kalorii, 36g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pesto, pomidory, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polenta z włoską kiełbasą, Włoska kiełbasa i ukąszenia polenty, oraz Polenta dyniowa z włoską kiełbasą i koprem włoskim dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj brokuły. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 5-7 minut lub do miękkości brokułów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodaj pomidory, pesto, płatki pieprzu i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Tymczasem w przypadku polenty zagotuj bulion w małym ciężkim rondlu. Zmniejsz ogień do delikatnego wrzenia; powoli ubij mąkę kukurydzianą. Kontynuuj mieszanie przez 10-12 minut lub do momentu, aż polenta zgęstnieje i uzyska gładką konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Podawać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
6
W razie potrzeby udekoruj serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn