Włoska Kiełbasa Ryż Zapiekanka

Włoska Kiełbasa Ryż Zapiekanka
Włoska kiełbasa ryżowa zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. Ten przepis bezglutenowy serwuje 2 i kosztuje 1,94 zł za porcję. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, łagodną mieloną kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż, możesz śledzić to danie główne z Pieczony Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 50%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą-ryż, sucha zupa cebulowa i inne tworzą ekonomiczną i smaczną zapiekankę, Zapiekanka Z Włoskiej Kiełbasy, oraz Zapiekanka Z Włoskiej Kiełbasy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotować kiełbasę, cebulę i czerwoną paprykę na średnim ogniu, aż kiełbasa nie będzie już różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ryżem, bazylią, zupą, wodą i 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3
Przełożyć do 3-miarowego naczynia do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do miękkości ryżu. Odsłonić; posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec 5 minut dłużej lub aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn