Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz dressing, fasola, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Fasolka Szparagowa Włoska, oraz Włoska Fasola Szparagowa.
Instrukcje
Fasolę ugotować we wrzącej wodzie w przykrytym średnim rondlu 6 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Powrót fasoli na patelnię.
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.