Włoska Fasola Szparagowa

Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz dressing, fasola, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Fasolka Szparagowa Włoska, oraz Włoska Fasola Szparagowa.

Instrukcje

1
Fasolę ugotować we wrzącej wodzie w przykrytym średnim rondlu 6 min. lub do chrupkiego-Delikatnego; osuszyć. Powrót fasoli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn