Własne mieszane Kiełbasa wieprzowa i jajka sadzone

Twoja własna Mieszana Kiełbasa wieprzowa i jajka sadzone może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, płatki chile, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, Paszteciki Z Kiełbasą-Provolone Z Jajkami Sadzonymi, oraz Kasza z kiełbasą i cheddarem z jajkami sadzonymi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić mięso w dużej misce i wymieszać razem z rękami.
Dodaj dobrą szczyptę soli koszernej, płatki chile, nasiona kopru włoskiego, cayenne, bułka tarta, i parmezan.
Wymieszać, aby wymieszać, a następnie uformować mięso w małe paszteciki 2-calowe.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na dużym ogniu. Gdy olej zaczyna lekko palić, wyłącz ciepło, aby uniknąć rozpryskiwania, i dodaj paszteciki mięsne w jednej warstwie na patelni. Uważaj, są one rozłożone nieco od siebie, więc mają szansę brązowy zamiast pary.
Umieścić ciepło z powrotem na wysoki i brązowy je, obracając je tak, że brązowy wokół, 3 do 5 minut z każdej strony. Dotknij ich, aby upewnić się, że nadal są delikatne i nieco ustępują w środku. Użyj łyżki szczelinowej lub szpatułki, aby usunąć je z patelni.
Przenieś paszteciki na talerz lub pojedyncze talerze.
Użyj ręcznika kuchennego, aby wytrzeć czystą patelnię, umieścić ciepło na średnim, i dodać masło. Kiedy zacznie brązowieć, rozbij 2 jajka, oddalone od siebie, na maśle. Obniżyć ogień, doprawić jajka lekko solą i gotować od 2 do 3 minut lub dłużej, w razie potrzeby. Powtórz z dodatkowymi jajkami.
Na paszteciki ułożyć jajka i od razu podawać.