Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych

Wędzony pstrąg z kremem jabłkowo-chrzanowym na plackach ziemniaczanych może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 143 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieczenia ziemniaków, pieprz, pstrąg tęczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową, oraz Kremowy wędzony pstrąg z jabłkiem i chrzanem na chrupiącym brązowym chlebie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 5 kolejnych składników (przez białka), mieszając do wymieszania. Podzielić mieszaninę na 48 poziom łyżki wielkości naleśniki, ściskając każdy, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 16 naleśniki; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Ułóż na dwóch blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałym olejem i naleśnikami.
Piec w 400 przez 5 minut lub aż gotowane przez.
Połącz majonez, jabłko, jogurt i chrzan w małej misce; umieść 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu na każdym naleśniku. Na wierzchu kawałek pstrąga, posypać szczypiorkiem.