Wędzone żeberka i kozi ser Empañadas
Wędzonego żeberka i koziego sera Empañadas wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, cukier, ser kozi log, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Wędzone żeberka i kozi ser Empañadas, QUESADILLAS z łososia wędzonego z kozim serem, oraz Wędzonego pstrąga i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w małej misce. Mieszankę przypraw Rub po obu stronach steku. Wyluzuj przez noc.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Umieść osuszone wióry w patelni z folii aluminiowej; umieść patelnię bezpośrednio na węglu na grillu. Gdy chipsy zaczną palić, posyp stek solą i pieprzem. Grillowany stek około 6 minut na stronie na rzadkie. Lekko schłodzić. Przyciąć i wyrzucić tłuszcz ze steku, a następnie drobno posiekać stek.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć do miękkości, o 8 protokół.
Dodaj posiekany stek i koncentrat pomidorowy; sauté 3 protokół. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Mąkę, paprykę i sól mieszamy w procesorze.
Dodaj smalec łyżkami stołowymi do procesora. Używając włączania / wyłączania, wciąć, aż powstanie Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj 1/2 szklanki wody; proces aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Podziel ciasto na pół; każdą połówkę spłaszczyć na dysk. Owinąć każdy dysk w plastik; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Olej 2 duże blachy do pieczenia.
Rozwałkuj 1 krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do dużej grubości 1/8 cala. Używając płytki lub miski o średnicy 4 cali jako prowadnicy, Wytnij rundy.
Umieść 1 zaokrągloną łyżkę stek nadzienie w środku każdej rundy ciasta. Górne nadzienie na każdym z nich skąpe 1 łyżeczka koziego sera.
Obrzeża ciasta posmarować glazurą jajeczną. Złożyć ciasto nad nadzieniem, załączając nadzienie. Używając widelca, uszczelnij krawędzie skorupy.
Przenieść empanadas do przygotowanych arkuszy. Powtórz z drugim krążkiem ciasta, pozostałym nadzieniem i serem. Zebrać i przerolować resztki ciasta i wyciąć dodatkowe rundy, aż całe ciasto jest używany. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć empanadas i pozostałe glazury jaj oddzielnie i schłodzić.)
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Pędzel empanadas z pozostałą glazurą jajeczną.
Piec empanadas aż skorupa jest złoty, o 28 protokół.