Wędzone pstrągi z sosem chrzanowym
Wędzone pstrągi z sosem chrzanowym to pescatarian przepis z 72 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką arkusze ciasta francuskiego, jajko, pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Pasta z pstrąga i chrzanu wędzonego, Wędzony Pstrąg Ze Śmietaną Chrzanową, oraz Pasztet z wędzonego pstrąga i chrzanu.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym; pulsuj aż do połączenia. Wymieszać ze szczypiorkiem i orzechami pekan; odstawić.
Połączyć jajko i 1 łyżeczkę wody; odstawić.
Zwiń 1 arkusz ciasta na 12-calowy kwadrat na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokrój na 36 (2-calowych) kwadratów.
Łyżka poziom 1/2 łyżeczki mieszanki pstrąga do środka każdego kwadratu; krawędzie ciasta z mieszaniny jaj. Złóż każdy kwadrat ciasta w trójkąt; krawędzie uszczelnienia.
Blaty pędzla z mieszaniną jaj.
Umieść wypieki na nieczystej blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Piec w 425 przez 10 do 12 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Podawać z sosem chrzanowym.