Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty

Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty
Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $6.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 96g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka papryki, octu winnego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kawowy Mostek W Stylu Texas, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Mostek w stylu teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 3 szklanki zrębków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków, moczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Wszystkie przyprawy wymieszać w misce. Obficie pocierać cały mostek przyprawami, zawinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wyjmij mostek z lodówki na godzinę przed rozpoczęciem procesu palenia, aby się ochłodzić i zdejmij plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Spraw, aby palacz działał w temperaturze 225 stopni F z drewnianym węglem drzewnym i kilkoma garściami nasączonych wiórów drzewnych. Ta temperatura powinna być utrzymywana przez cały dym. (Jeśli korzystasz z grilla: Ustaw grill na pośrednie ciepło, Bankowość węgle po jednej stronie grilla i rozpraszanie wiórów na górze. Utrzymuj temperaturę na poziomie 225 stopni przez cały proces wędzenia, dodając w razie potrzeby wióry, aż do owinięcia mostka w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Umieść mostek fat-side up na ruszcie palacza i zamknij go na długi dym.
7
Otwórz palacz grilla co godzinę lub 2 i spryskaj mostek obficie sokiem jabłkowym, aby zapobiec wysuszeniu mięsa. Również przechowywać sok jabłkowy w patelni wody, jeśli używasz palacza wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165 do 170 stopni, po około 4 godzinach owinąć mostek w folię aluminiową i nadal gotować przez kolejne 3 1/2 do 4 1/2 godzin. Ta mała sztuczka jest dużą pomocą w uzyskaniu przetargu mięsa, szczególnie dla początkujących. Rysunek, że mostek wędzony w temperaturze około 200 stopni zajmie około 1 1/2 godziny na Funt. Mostek odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Wyjąć i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
10
Wyjmij folię z mostka na dużej patelni lub jednorazowej patelni i zarezerwuj płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Odciąć mostek punktów i rezerwy do innego użytku (np. miodowo-rumowe Pinto fasoli z wypalonych końcach). Po usunięciu punktów, spójrz, w którą stronę biegnie ziarno i pokrój cienko przez ziarno. Posmaruj sosem barbecue Na grillowanych tostach Texas, top z mostkiem i marynowaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Fasola PintoFasola Pinto
Texas ToastTexas Toast
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
12
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Rozgrzać olej w małej patelni saute i gotować czosnek przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Lekko ostudzić. Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem. Pieczywo grillować, aż będzie lekko złociste z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
15
Wyjąć z grilla i rozprowadzić 1 stronę każdego plastra z odrobiną masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
16
Ocet, cukier, nasiona gorczycy i 1 łyżka soli zagotować w małym rondlu i gotować, aż cukier i sól rozpuszczą się, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
17
Przełożyć do małej miski i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
18
Dodać cebulę i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane

Składniki

1porcja startego parmezanuziele angielskie, mieloneziele angielskie, mielone3Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami8trochę posiekanej cukiniiBobby Flay BBQ Sauce lub twój ulubiony sos BBQ, podgrzewanyBobby Flay BBQ Sauce lub twój ulubiony sos BBQ, podgrzewany4kilogramymosiądz, nieobrobionymosiądz, nieobrobiony1porcja startego parmezanukiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2warzywo (np. szpinak)8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1porcja startego parmezanunasiona seleranasiona selera1porcja startego parmezanunasiona kolendry, mielonenasiona kolendry, mielone2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekana pietruszka płaskolistnadrobno posiekana pietruszka płaskolistna4goździkiczosnek, rozbity i posiekany na pastęczosnek, rozbity i posiekany na pastę1porcja startego parmezanupółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanunasiona gorczycy, mielonenasiona gorczycy, mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreodo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa1porcja startego parmezanususzone oreganosuszone oregano1porcja startego parmezanuwędzona hiszpańska paprykawędzona hiszpańska papryka1małeczerwona cebula, połówki i cienko pokrojoneczerwona cebula, połówki i cienko pokrojone3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Spód: okruszki z herbatników graham1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone2bochenki dobrej jakości Pullman lub pain de mie, pokrojone w plastry o grubości 2 calibochenki dobrej jakości Pullman lub pain de mie, pokrojone w plastry o grubości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn