Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty

Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty
Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $6.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 96g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka papryki, octu winnego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kawowy Mostek W Stylu Texas, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Mostek w stylu teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 3 szklanki zrębków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków, moczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Wszystkie przyprawy wymieszać w misce. Obficie pocierać cały mostek przyprawami, zawinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wyjmij mostek z lodówki na godzinę przed rozpoczęciem procesu palenia, aby się ochłodzić i zdejmij plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
5
Spraw, aby palacz działał w temperaturze 225 stopni F z drewnianym węglem drzewnym i kilkoma garściami nasączonych wiórów drzewnych. Ta temperatura powinna być utrzymywana przez cały dym. (Jeśli korzystasz z grilla: Ustaw grill na pośrednie ciepło, Bankowość węgle po jednej stronie grilla i rozpraszanie wiórów na górze. Utrzymuj temperaturę na poziomie 225 stopni przez cały proces wędzenia, dodając w razie potrzeby wióry, aż do owinięcia mostka w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Umieść mostek fat-side up na ruszcie palacza i zamknij go na długi dym.
7
Otwórz palacz grilla co godzinę lub 2 i spryskaj mostek obficie sokiem jabłkowym, aby zapobiec wysuszeniu mięsa. Również przechowywać sok jabłkowy w patelni wody, jeśli używasz palacza wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165 do 170 stopni, po około 4 godzinach owinąć mostek w folię aluminiową i nadal gotować przez kolejne 3 1/2 do 4 1/2 godzin. Ta mała sztuczka jest dużą pomocą w uzyskaniu przetargu mięsa, szczególnie dla początkujących. Rysunek, że mostek wędzony w temperaturze około 200 stopni zajmie około 1 1/2 godziny na Funt. Mostek odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Wyjąć i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
10
Wyjmij folię z mostka na dużej patelni lub jednorazowej patelni i zarezerwuj płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Odciąć mostek punktów i rezerwy do innego użytku (np. miodowo-rumowe Pinto fasoli z wypalonych końcach). Po usunięciu punktów, spójrz, w którą stronę biegnie ziarno i pokrój cienko przez ziarno. Posmaruj sosem barbecue Na grillowanych tostach Texas, top z mostkiem i marynowaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Fasola PintoFasola Pinto
Texas ToastTexas Toast
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
12
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
13
Rozgrzać olej w małej patelni saute i gotować czosnek przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Lekko ostudzić. Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem. Pieczywo grillować, aż będzie lekko złociste z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
15
Wyjąć z grilla i rozprowadzić 1 stronę każdego plastra z odrobiną masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
16
Ocet, cukier, nasiona gorczycy i 1 łyżka soli zagotować w małym rondlu i gotować, aż cukier i sól rozpuszczą się, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
17
Przełożyć do małej miski i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Dodać cebulę i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn