Wędzone kiełbasy i Kaboby warzywne

Wędzone kiełbasy i Kaboby warzywne
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Jeśli $1.6 za porcję spada budżet, wędzona kiełbasa i Kaboby warzywne mogą być spektakularne jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, kiełbasę, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wędzone Kaboby Z Kiełbasą, Kiełbasa wędzona i warzywna, oraz Kaboby Warzywne.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć wszystkie składniki; dobrze wymieszać. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do marynowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Aby podawać, na przemian nawlecz kalafior, ogórek, paprykę i kiełbasę na osiem 8-calowych szaszłyków. Resztki opatrunku należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn