Wędzona Pupa Wieprzowa

Wędzona Pupa Wieprzowa
Wędzony Tyłek wieprzowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 16 i kosztuje 1,15 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, zmielony proszek new mexico chile, pieczeń z pupą wieprzową i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wędzona Pupa Wieprzowa, Wędzony Tyłek wieprzowy na grillu, oraz Kanapki Z Wędzoną Wieprzowiną.

Instrukcje

1
W razie potrzeby moczyć Tyłek wieprzowy w roztworze solanki przez co najmniej 4 godziny lub przez noc. Na tej stronie jest przepis na solankę pod tytułem "Podstawowa solanka do wędzenia mięsa". Powinieneś to zrobić przykryty i w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Rozgrzej palacza Na Zewnątrz 200 do 225 stopni F (95 do 110 stopni C).
3
W małej misce, połączyć brązowy cukier, chili w proszku i wszelkie dodatkowe przyprawy do smaku. Nałóż to obficie na mięso i przetrzyj palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Umieść stojak do pieczenia w patelni i połóż mięso na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
5
Dym w temperaturze 200 do 225 stopni F (95 do 110 stopni C) przez 6 do 18 godzin, lub do wewnętrznej temperatury wieprzowiny osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia26
Magazyn