Wytopione Tłuste Biscochitos
Wytopione tłuste Biscochitos może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72 i kosztuje 6 centów za porcję. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier, proszek do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biscochitos, Autentyczne Biscochitos, oraz Mi Tierra Biscochitos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mikserze stojącym, śmietanę razem smalec i cukier na średniej prędkości, aż będą puszyste. Z mikserem na niskim poziomie, dodać jajko, ekstrakt waniliowy, brandy i nasiona anyżu i wymieszać do uzyskania jednorodności.
Dodaj mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj, aż ciasto uformuje się w spójną kulkę.
Uformuj ciasto na dwa cylindry o średnicy około 1 1/2 do 2 cali. Schłodzić przez 2 godziny lub szczelnie owinąć folią i przechowywać w lodówce do 3 dni. W celu dłuższego przechowywania zamrozić kłody szczelnie owinięte przez kilka miesięcy. Rozmrażać w lodówce przez 1 dzień przed użyciem.
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć cukier i cynamon w małej misce i odstawić.
Wytnij cylindry na cienkie dyski o grubości mniejszej niż 1/4 i umieść na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek, pozostawiając 1/2-calową szczelinę między ciasteczkami.
Piec na złoty kolor, 7 do 9 protokół. Pod koniec czasu pieczenia uważnie monitoruj ciasteczka, ponieważ będą się łatwo palić.
Zanurz Brzeg każdego ciastka w mieszaninie cukru cynamonowego. W razie potrzeby posypać solą morską.
Pozostaw do ostygnięcia na stojakach i przechowuj w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku do 5 dni.