Wyjące Skrzydła
Wycie skrzydeł wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka karmelu, skrzydełka kurczaka, chipotle chiles w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Spróbuj Wyjące Skrzydła, Wyjący Sernik Z Pełnią Księżyca, oraz Wycie Candy Corn Cookie Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć nadmiar skóry z każdej perkusji; wyrzucić.
Umieść bębenki w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodaj posiekane chipotle chiles i sos adobo i dressing; seal worek. Przekręć worek, aby wymieszać składniki i pokryć Bębny. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Umieść arkusz folii na dnie patelni brojlerów. Ułóż Perkusje na folii.
Piec 15 minut; w razie potrzeby odcedzić. W międzyczasie, aby zrobić sos, przełożyć marynatę z worka do 2-ćwiartkowego rondla; wymieszać z polewą karmelową.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°; szczotkuj Perkusje sosem i piecz około 30 minut dłużej, szczotkując co 15 minut sosem, aż rumiany i sok będzie czysty, gdy najgrubsza część zostanie pocięta na kość (180°F).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.