Wybuchowy krem z masłem orzechowym

Wybuchowy krem z masłem orzechowym
Peanut Butter Custard Blast może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 556 kalorii , 13 g białka i 36 g tłuszczu . Ten przepis jest na 15 osób i kosztuje 86 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko, okruchy ciasteczek czekoladowych z kremem, cukier puder i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 55 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 34% , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Blast Of Color Mexican Stuffed Bell Peppers , Four-Berry Blast Fruit Smoothie i Apple Custard Pie With Oatmeal Crust .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek z cukrem; wymieszaj z masłem. Wciśnij na dno natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
¼ łyżeczki Wanilii¼ łyżeczki Wanilii
2 Szklanki Orzechów Włoskich, Uprażonych, Opcjonalnie2 Szklanki Orzechów Włoskich, Uprażonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Makaroników, PokruszonychOpakowanie Makaroników, Pokruszonych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
2
Piec 8 minut lub do momentu, aż masa będzie gotowa. Ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
3
Do nadziewania w dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, mąkę i sól. Wymieszaj z mlekiem, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotuj i mieszaj na średnio-wysokim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Półsłodka Polewa CzekoladowaPółsłodka Polewa Czekoladowa
2 Szklanki Orzechów Włoskich, Uprażonych, Opcjonalnie2 Szklanki Orzechów Włoskich, Uprażonych, Opcjonalnie
4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego
Meksykańska Crema (można Zastąpić Creme Fraiche)Meksykańska Crema (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklanki Startego Sera SzwajcarskiegoSzklanki Startego Sera Szwajcarskiego
4
Zdjąć z ognia. Wymieszać niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; wlać wszystko z powrotem do patelni, stale mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1 szklankę z masłem orzechowym, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie wymieszać mieszankę masła orzechowego na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 6 łyżek Stołowych Odtłuszczonej Bitej śmietany, Podzielone1 Szklanka Plus 6 łyżek Stołowych Odtłuszczonej Bitej śmietany, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
6
Wlać na spód ciasta. Ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
8
Dodaj cukier puder i ubijaj, aż powstanie sztywna piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Ciasteczek Oreo O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PokruszonychOpakowanie Ciasteczek Oreo O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokruszonych
9
Rozsmaruj na mieszance masła orzechowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 6 łyżek Stołowych Odtłuszczonej Bitej śmietany, Podzielone1 Szklanka Plus 6 łyżek Stołowych Odtłuszczonej Bitej śmietany, Podzielone
BrokułBrokuł
10
Posyp kawałkami masła orzechowego i orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kubki Z Masłem OrzechowymKubki Z Masłem Orzechowym
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
11
Skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn