Wyalienowane Babeczki Jagodowe
Wyalienowane babeczki jagodowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannych posiłków. Ten przepis zawiera 24 porcje z 123 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 184 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, jagody, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 32%. Spróbuj Otis Spunkmeyer Blueberry Muffins-co jest lepsze niż świeże muffinki jagodowe, Niezwykle jagodowe-EY Blueberry Muffins, oraz Magnolia Bakery Blueberry Muffins-zrób muffinki tak jak w piekarni dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj puszki babeczek lub wyłóż kubki papierowymi wkładkami.
Posyp jagody 1/4 szklanki mąki i wymieszaj, aby dokładnie pokryć jagody.
W małej misce wymieszaj 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli.
W dużej misce, krem margaryny i stopniowo wymieszać z cukrem. Ubij jajka i wymieszaj z kremową mieszanką wraz z wanilią. Mieszaj mleko na przemian z mieszanką mąki, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Złożyć jagody. Napełnij muffinki do 2/3 ciasta.