Przepis Ww Chudy Chimichangas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbek czosnku, ser cheddar, mieloną pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chimichangas, Chimichangas, oraz Chimichangas Wołowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.