Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko

Wtorek Bezglutenowy: Ciasto Na Słodko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać bezglutenowe wtorek: słodkie ciasto tarta spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 816 kalorii, 9g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czekolada, mąka ryżowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wtorek Bezglutenowy: Lody Z Ciasta Czekoladowego, Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową, oraz Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Z Sernikiem Ze Słodkich Ziemniaków.

Instrukcje

1
Do ciasta tartego w małej misce, ubij razem białą mąkę ryżową, słodką mąkę ryżową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Fit stojak mikser z płaskim uchwytem łopatkowym. W misce miksera stojaka, śmietanę razem masło, cukier i wanilia na średniej prędkości, aż gęsta pasta tworzy i mieszanina lekko rozjaśnia, o 90 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać suche składniki i mieszać przez 30 sekund.
4
Mieszanina będzie sucha i krucha.
5
Zatrzymać mikser i zeskrobać miskę. Włącz mikser z powrotem do średniej prędkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać, aż ciasto powstanie, około dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Lekko spryskaj 10-calową patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ciasto przełożyć na przygotowaną patelnię. Używając rąk, naciśnij ciasto równomiernie na dno i boki patelni. Ciasto jest sztywne i zajmie kilka minut, aby nacisnąć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Przykryć patelnię folią i schłodzić przez dwie godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Rozgrzej piekarnik do 191°. gdy piekarnik jest nagrzany, wyjmij patelnię z lodówki. Przebić dno i boki widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piec na złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć patelnię z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Gdy ostygnie, w razie potrzeby przygotować nadzienie ganache i wlać do skorupy tarty.
13
Do nadzienia: jeśli używasz orzechów, umieść na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, aż orzechy będą aromatyczne i po prostu zaczną brązowieć. Ostudzić prażone orzechy na blasze do pieczenia. Gdy ostygnie, rozprowadzić orzechy równomiernie na dnie upieczonej skorupy tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
W małym rondlu (2 ćwiartka) doprowadzić śmietanę do wrzenia na średnim ogniu. Gdy krem się zagotuje, usuń z ognia. Wymieszać z czekoladą. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę, aż czekolada się stopi i ganache będzie lśniący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
15
Wlać ganache do zapiekanej skorupki tarty.
16
Chill tarta przez cztery godziny lub przez noc.
17
Wyjąć tartę z lodówki na około godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn