Wstążki z cukinii z masłem Herbowanym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać wstążki cukinii z Herbed Butter spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka masła, sól koszerna i pieprz, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gnocchi ze wstążkami z cukinii i Pietruszkowym brązowym masłem, Wstążki Z Cukinii, oraz Marynowane Wstążki Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: krajalnica mandolina
Pokrój cukinię na długie wstążki o grubości 1/16 cala za pomocą krajalnicy mandoliny.
Dodać masło i olej do dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodaj szalotki następnie cukinię w dwóch partiach i wrzucić przez gorące masło i olej, za pomocą szczypce, aż miękkie, dobry 4 do 5 protokół.
Na samym końcu dodajemy bazylię, natkę pietruszki i skórkę z cytryny. Cukinię doprawić solą i pieprzem i wymieszać.