Wspaniałe Francuskie Tosty " Stix

Wspaniałe Francuskie Tosty
Wspaniałe francuskie tosty " Stix może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Dobrze sprawdza się jako tani poranny posiłek. Jeśli masz chleb, margarynę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wspaniałe Francuskie Tosty"Stix", Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty.

Instrukcje

1
Każdą kromkę chleba pokroić na 3 paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Umieść paski chleba w prostokątnym naczyniu do pieczenia, 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Jajka i mleko ubić w średniej misce z ubijakiem lub widelcem do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Polej chlebem. Odwróć chleb, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Płatki zbożowe zmiażdżyć wałkiem lub rondlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść pokruszone płatki w talerzu lub płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
7
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu; patelnia tilt więc masło obejmuje dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Z mieszanki jajek wyjąć paski chleba i zanurzyć w pokruszonych płatkach. Obróć paski chleba, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
ChlebChleb
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Pieczywo płatkowe gotować na maśle około 4 minut lub aż dno będzie złociste. Odwróć chleb. Gotować inne strony o 4 protokół lub do dna są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZbożaZboża
ChlebChleb
10
Podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn