Wspaniałe Francuskie Tosty"Stix"

Wspaniałe Francuskie Tosty
Przepis fantastyczny tost Francuski "Stix" może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 28 minut. Ten poranny posiłek ma 207 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, płatki kukurydziane płatki zbożowe, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą kromkę chleba pokroić na 3 paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Umieść paski chleba w prostokątnym naczyniu do pieczenia, 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Jajka i mleko ubić w średniej misce z ubijakiem lub widelcem do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Polej chlebem. Odwróć chleb, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Płatki zbożowe zmiażdżyć wałkiem lub rondlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść pokruszone płatki w talerzu lub płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
7
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu; patelnia tilt więc masło obejmuje dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Z mieszanki jajek wyjąć paski chleba i zanurzyć w pokruszonych płatkach. Obróć paski chleba, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
ChlebChleb
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Pieczywo płatkowe gotować na maśle około 4 minut lub aż dno będzie złociste. Odwróć chleb. Gotować inne strony o 4 protokół lub do dna są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZbożaZboża
ChlebChleb
10
Podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn