Wspaniałe Francuskie Tosty"Stix"

Wspaniałe Francuskie Tosty
Przepis fantastyczny tost Francuski "Stix" może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 28 minut. Ten poranny posiłek ma 207 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, płatki kukurydziane płatki zbożowe, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdą kromkę chleba pokroić na 3 paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
2
Umieść paski chleba w prostokątnym naczyniu do pieczenia, 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Jajka i mleko ubić w średniej misce z ubijakiem lub widelcem do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Polej chlebem. Odwróć chleb, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Umieść płatki w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Płatki zbożowe zmiażdżyć wałkiem lub rondlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść pokruszone płatki w talerzu lub płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
7
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu; patelnia tilt więc masło obejmuje dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Z mieszanki jajek wyjąć paski chleba i zanurzyć w pokruszonych płatkach. Obróć paski chleba, używając Tokarki do naleśników, aby pokryć drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
ChlebChleb
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
9
Pieczywo płatkowe gotować na maśle około 4 minut lub aż dno będzie złociste. Odwróć chleb. Gotować inne strony o 4 protokół lub do dna są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZbożaZboża
ChlebChleb
10
Podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn