Wołowina Potato House Pie Zapiekanka

Need a danie główne bezglutenowe? Wołowina Potato House Pie zapiekanka może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soli i pieprzu, cebula, topiony amerykański ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niebiańska zapiekanka ze słodkich ziemniaków z Ruth ' s Chris Steak House, Zapiekanka Wołowo-Ziemniaczana, oraz Warstwowa Zapiekanka Ziemniaczana Z Wołowiną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, następnie rozgnieść z mlekiem i masłem, aż będzie gładka.
W dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, połączyć mieloną wołowinę, cebula i zielony pieprz. Gotować, aż wołowina będzie równomiernie brązowy.
Odcedzić nadmiar tłuszczu. Doprawić solą i pieprzem.
W głębokim naczyniu żaroodpornym łyżka warstwy mieszanki wołowiny.
Na wołowinę rozłóż warstwę puree ziemniaczanego. Kontynuuj na przemian warstwy, aż naczynie będzie pełne. Top z serem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.